kennemerland Logo

Wie zijn wij

De Big Ben Club is de landelijke vereniging van gebruikers van Acorn Computers. De club geeft 10 maal per jaar het blad 'Asterisk' uit met informatie over alle Acorn computers. Verder organiseert de club één maal per jaar een landelijke dag waarbij de importeur, dealers en Acorn zelf aanwezig zijn. De club is opgedeeld in een aantal regio's waarvan wij de regio Kennemerland vormen.

Wat doen wij

De regio Kennermerland organiseert één maal per maand een bijeenkomst in Zaandijk. Op deze bijeenkomsten helpen wij elkaar bij onze hobby. Door de grote verscheidenheid aan clubleden kunnen wij elkaar helpen met het oplossen van zowel software als hardware problemen. Verder wordt er ook veel aandacht besteed aan kennisoverdracht. Dit doen wij door op de bijeenkomsten (zie bijvoorbeeld de kerst bijeenkomst in 1998) voordrachten te houden over een specifiek onderwerp. Ook worden er voordrachten door leden van andere regio's gehouden. Enige onderwerpen die zijn behandeld, zijn:
Ontvangen van satelliet beelden
Wat is programmeren
Tien redenen om niet te programmeren.

Waar zitten wij

De regio bijeenkomsten worden gehouden op iedere tweede zaterdag van de maand (behalve in de zomervakantie) in het buurtcentrum het Guishuis in Zaandijk. Wij beginnen om één uur en stoppen om vijf uur. Het is altijd mogelijk om een keer op een bijeenkomst binnen te lopen. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met één van de hieronder genoemde regioleden.

Informatie

Albert Meijer, 0251-239162 (19.00-20.00)
Leo Smiers, 075-6220384 (20.00-21.00)

Regiobijeenkomsten

2e zaterdag v/d maand: 13.00-17.00
Buurtcentrum "Het Guishuis"
George Gershwinstraat 207
1544 NX Zaandijk.
© 2000 Leo Smiers
Page design by L.Smiers@chello.nl.
Last updated 20030830.